APKHACKED ΑΣΦΑΛΙΣΗ
0

Πώς κάλυψε το κενό η ασφάλιση επιχείρησης στεγνοκαθαριστηρίου

Πώς κάλυψε το κενό η ασφάλιση επιχείρησης στεγνοκαθαριστηρίου

 Συχνά στη ζωή, υπάρχουν δύο τρόποι για να κάνετε πράγματα: ο σωστός και ο λάθος τρόπος. Επειδή η Whitest-White Cleaners ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με τον σωστό τρόπο αποκτώντας ειδική ασφάλιση στεγνοκαθαριστηρίου, ο ιδιοκτήτης μπόρεσε να σώσει την επιχείρησή του από τον κίνδυνο μιας μεγάλης χρηματικής απώλειας.

Το Whitest-White Cleaners είναι κάτι περισσότερο από μια απλή υπηρεσία στεγνού καθαρισμού. Είναι μια βιώσιμη λύση στον παραδοσιακό τρόπο αντιμετώπισης των αναγκών καθαρισμού. Κατά την έναρξη του Whitest-White Cleaners στον πελάτη παρέχεται μια τσάντα πλυντηρίου και ένα άγκιστρο.

Ο πελάτης κρατά τη σακούλα ρούχων και δίνει οδηγίες στα μέλη της οικογένειας να βάλουν μέσα σε αυτήν όλα τα ρούχα που χρειάζονται στεγνό καθάρισμα ή μικρές υπηρεσίες ραπτικής. Ο πελάτης κρεμάει την τσάντα στην μπροστινή πόρτα την Κυριακή το πρωί για παραλαβή και μπορεί ακόμη και να ζητήσει μια προσφορά σχετικά με το κόστος της υπηρεσίας. Τα επαγγελματικά καθαρά φρέσκα ρούχα παραδίδονται απευθείας στην εξώπορτα του πελάτη την Τετάρτη.

Μόλις μια οικογένεια γίνει «μέλος» του συναρπαστικού προγράμματος πλυντηρίου στεγνού καθαρισμού, ο οδηγός του Whitest-White Cleaners συμπεριλαμβάνει αυτόματα το σπίτι στη διαδρομή του, σταματώντας και μαζεύοντας την τσάντα που του έχει απομείνει και παραδίδοντας τα πλυμένα ρούχα πίσω στο καθορισμένη ημέρα.

Η σούπερ ευκολία και τα υπέροχα πλεονεκτήματα όλων είναι πολύπλευρα. Εάν ο πελάτης έχει να κάνει σχόλια σχετικά με ορισμένα προβληματικά σημεία στα ρούχα ή στο ράψιμο που πρέπει να γίνει, μια σημείωση με οδηγίες είναι το μόνο που πρέπει να συμπεριληφθεί μαζί με τα ρούχα.

Δυστυχώς, ένα λαμπερό κυριακάτικο πρωινό, η Οικογένεια του Adam έβαλε μπέρδεμα ενώ άφησε τους Whitest-White Cleaners να αναλάβουν ευθύνη. Το μικρότερο αδερφάκι είχε τοποθετήσει δύο σακούλες στο μπροστινό μέρος του σπιτιού: μια τσάντα για το στεγνοκαθαριστήριο και μια για να την παραλάβει ένας συγγενής με ένα ακριβό βιβλίο τσέπης. Άθελά του, το στεγνοκαθαριστήριο είχε πάρει και τη σακούλα που προοριζόταν για καθάρισμα και την τσάντα που δεν προοριζόταν για καθάρισμα.

Μέχρι τη στιγμή που είχε ανακαλυφθεί η παράβλεψη, το περιεχόμενο και των δύο σακουλών είχε ξεκινήσει τη διαδικασία καθαρισμού. Μόλις καθαρίστηκε, ανακαλύφθηκε ότι το μπλε βελούδο του ακριβού πορτοφολιού είχε ξεθωριάσει και τα ακριβά φάρμακα που υπήρχαν μέσα είχαν καταστραφεί.

Η κυρία Άνταμ, ενθουσιασμένη από το θυμό για το μπέρδεμα, έτρεξε βιαστικά στο κατάστημα των White-White, γλίστρησε και έπεσε και έσπασε τον καρπό. Τώρα, όχι μόνο η Whitest-White Cleaners αντιμετώπισε μια αγωγή σχετικά με το πορτοφόλι και το περιεχόμενό της, αλλά και τα ιατρικά έξοδα που προέκυψαν από την πτώση, καθώς και απώλεια μισθών ως αποτέλεσμα του τραυματισμού του πελάτη.

Τυχεροί για τα καθαριστικά λευκού-λευκού. Η Πολιτική Ιδιοκτήτη Επιχείρησης Στεγνοκαθαριστηρίου κάλυπτε την αξίωση από αμέλεια, ζημιές και αστική ευθύνη! Η επιχειρηματική δραστηριότητα με τον σωστό τρόπο αποκτώντας εξατομικευμένη επιχειρηματική ασφάλιση από την ανεξάρτητη ασφαλιστική εταιρεία A++ σίγουρα απέδωσε!

Το PRIME είναι το έμπειρο ανεξάρτητο ασφαλιστικό πρακτορείο που έχει βαθμολογηθεί με A++ από τις αρχές. Με γνώμονα το πάθος για την παροχή αριστείας στους πελάτες, η PRIME προσφέρει όλους τους τύπους προσαρμοσμένων πακέτων επιχειρηματικής πολιτικής που ενδυναμώνουν τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με κάλυψη που χρειάζονται και αξίζουν. Παρέχοντας ασφάλιση από κορυφαίες πηγές, όπως η ACE, η AmTrust North America, η ASI, η ASSURANT, η CHUBB, η Global Liberty, η Liberty Mutual, η Peerless Insurance, η PROGRESSIVE, η PROVIDENCE MUTUAL, η HARTFORD και πολλές άλλες, η υπηρεσία της PRIME είναι απαράμιλλη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.