APKHACKED ΑΣΦΑΛΙΣΗ
0

Οδηγός για την κατανόηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων κινδύνου του Builder

Οδηγός για την κατανόηση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων κινδύνου του Οικοδόμος

 Εάν είστε στον τομέα της κατασκευής, της σύναψης συμβάσεων ή ακόμα και της διαχείρισης ή της ανάπτυξης ακινήτων, τότε μπορεί να αναρωτιέστε για την ασφάλεια κινδύνου κατασκευαστή και πώς ισχύει στην πραγματικότητα. Εδώ, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πολιτικές κινδύνου του κατασκευαστή, από τι προστατεύουν και πώς χρησιμοποιούνται.

Η πολιτική κινδύνου ενός κατασκευαστή είναι στην ουσία ασφάλιση περιουσίας. Έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει και να καλύπτει την ιδιοκτησία κατά την κατασκευή. Αυτό περιλαμβάνει νέες κατασκευές, καθώς και σημαντικές ανακαινίσεις σε υπάρχοντα κτίρια και ακίνητα, τόσο εμπορικά όσο και οικιστικά.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες μορφές ασφάλισης, με κίνδυνο κατασκευαστή, διατίθενται βραχυπρόθεσμα συμβόλαια λόγω της φύσης της κατασκευής και του τι καλύπτεται. Επομένως, οι περίοδοι πολιτικής τριών και έξι μηνών είναι αρκετά συνηθισμένες εδώ.

Τόσο τα υλικά που χρησιμοποιούνται όσο και ο χρησιμοποιούμενος εξοπλισμός θα καλύπτονται από την ευθύνη του κατασκευαστή. Επιπλέον, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα υλικά και ο εξοπλισμός συνήθως καλύπτονται όχι μόνο στο εργοτάξιο, αλλά και στην αποθήκευση εκτός εργοταξίου για το έργο ή κατά τη μεταφορά προς την τοποθεσία.

Αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα, συνήθως, ο κίνδυνος του κατασκευαστή θα εμπίπτει σε μια πολιτική εσωτερικής ναυτιλίας, λόγω αυτού του στοιχείου μεταφοράς και αποθήκευσης που εξετάστηκε παραπάνω. Αυτό είναι σε αντίθεση με την ασφάλιση εμπορικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να διαφέρει από πάροχο σε πάροχο και από μέρος σε μέρος.

Οι πολιτικές διαφέρουν επίσης ως προς το τι χαρακτηρίζεται ως καλυμμένος κίνδυνος. Για παράδειγμα, διαφορετικοί τύποι δυνάμεων της φύσης ή του φυσικού καιρού, πυρκαγιά, κλοπές, βανδαλισμοί και ούτω καθεξής, αποτελούν δυνητικούς τομείς κινδύνου.

Ανάλογα με την τοποθεσία σας, μπορεί να αναζητήσετε κάλυψη για συγκεκριμένα γεγονότα και κινδύνους, όπως η εποχή των τυφώνων στη Φλόριντα ή οι σεισμοί, οι ανεμοστρόβιλοι ή οι πλημμύρες αλλού. Είναι σημαντικό να μην υποθέσετε τι καλύπτεται και όχι, αλλά να περάσετε από μια λίστα ελέγχου με τον πάροχο σας για να δείτε τι προσφέρουν συγκεκριμένα.

Γενικά, ο κύριος κατασκευαστής, ο ανάδοχος ή ο διαχειριστής έργου αγοράζει το συμβόλαιο. Στην περίπτωση ανακαίνισης σε υπάρχον σπίτι, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να θέλει να επενδύσει προσωπικά και άμεσα στην πολιτική. Αυτό σημαίνει ότι οι τυχόν ζημίες θα τους καταβληθούν απευθείας, κάτι που είναι και πιο βολικό και βοηθά να μην λάβουν τα πλήρη οφέλη τους.

Ας ελπίσουμε ότι έχετε μάθει περισσότερα για την ασφάλεια κινδύνου κατασκευαστή και τι πραγματικά σημαίνει. Θυμηθείτε, πρόκειται για την προστασία της πραγματικής ιδιοκτησίας κατά την κατασκευή, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει υλικά, εξοπλισμό και άλλα.

Θα χρειαστεί να το αποκτήσετε μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα, επομένως υπάρχει ευελιξία εκεί. Φροντίστε να συνεργαστείτε με έναν ασφαλιστικό πάροχο ή πράκτορα που κατανοεί τις ανάγκες σας και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε την ιδανική μορφή κάλυψης.

Ο John Rothschild είναι ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίου παρόχου εμπορικής ασφάλισης και εγγυοδοτικών ομολόγων στη Φλόριντα για περισσότερα από 10 χρόνια. Η ACI είναι γνωστή για την εξυπηρέτηση πελατών της, την εκτεταμένη εμπειρία και γνώση του κλάδου, και τις προσιτές τιμές της και θα κάνει ό,τι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Ξεκινήστε με την ασφάλεια κινδύνου κατασκευαστή της Φλόρινταή άλλους σχετικούς τύπους κάλυψης που μπορεί να αναζητάτε, όπως ασφάλιση αστικής ευθύνης εργολάβων της Φλόριντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.