APKHACKED ΑΣΦΑΛΙΣΗ
0

Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος φροντίδας κατοικίδιων ζώων;

Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος φροντίδας κατοικίδιων ζώων;

 Έτσι έχετε ένα κατάστημα φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Αν και ελπίζετε ότι τα πράγματα θα παραμείνουν απλά, ο τομέας της επιχείρησής σας έχει τη δυνατότητα για συγκεκριμένους κινδύνους ευθύνης. Κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας όλα μπορούν να συμβούν. Μην σε πιάνουν αφύλακτοι! Βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι έχοντας σωστή κάλυψη.

Διαβάστε τι συνάντησαν άλλοι σαν εσάς. Χωρίς τη σωστή ασφαλιστική προστασία, αυτά τα περιστατικά θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστους πονοκεφάλους μαζί με συντριπτικές οικονομικές απώλειες.

Πραγματικά σενάρια αξίωσης καταστήματος φροντίδας κατοικίδιων ζώων (που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε στην επιχείρηση)

Ένα βραχυκύκλωμα καλωδίων ανάβει μια μικρή φλόγα στο κτίριο ενός καταστήματος κατοικίδιων ζώων. Η μικρή φλόγα μετατρέπεται σε μεγάλη και καταστροφική φωτιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ζημιά στη δομή και την προμήθεια 50.000 $. Για να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές, το κατάστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό για 30 ημέρες. Αυτό, φυσικά, μεταφράζεται περισσότερο σε απώλεια εισοδήματος για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Υποβάλλεται αξίωση ιδιοκτησίας.

Καθώς ένας πελάτης συνοδευόμενος από έναν σκύλο ανεβαίνει τα σκαλιά σε ένα κατάστημα με είδη κατοικίδιων ζώων, σκοντάφτει και πέφτει, παθώντας κάταγμα στο χέρι. Ο σκύλος τραυματίστηκε επίσης επειδή ο άνδρας έπεσε ακριβώς από πάνω του. Οι ιατρικοί λογαριασμοί για το κάταγμα ανέρχονται στα 2.500 δολάρια. Η κτηνιατρική φροντίδα για το πόδι του σκύλου ανέρχεται συνολικά σε 500 $. Υποβάλλεται αξίωση γενικής ευθύνης.

Ενώ κόβει τα νύχια ενός συγκεκριμένου σκύλου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος φροντίδας κατοικίδιων κόβει κατά λάθος πολύ βαθιά. Το νύχι του σκύλου μολύνεται πολύ. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν είναι ευχαριστημένος και κάνει μήνυση για 5.000 δολάρια. Υποβάλλεται αξίωση επαγγελματικής ευθύνης.

Ενώ βρίσκεται υπό το ρολόι ενός pet shop, ένας σκύλος ξεσπά από το κλουβί του και δραπετεύει. Ο σκύλος τρέχει μετωπικά στην κυκλοφορία στις ώρες αιχμής και σκοτώνεται. Τώρα το κατάστημα αντιμετωπίζει αγωγή 2.500 δολαρίων. Υποβάλλεται αξίωση εσωτερικής ναυσιπλοΐας. 

Ο σωλήνας του λέβητα ενός καταστήματος φροντίδας κατοικίδιων σπάει λόγω υπερβολικής χρήσης ζεστού νερού. Το περιστατικό απαιτεί το κλείσιμο της επιχείρησης για σημαντικό αριθμό ωρών. Φυσικά, υπάρχει απώλεια εισοδήματος. Υποβάλλεται αξίωση βλάβης εξοπλισμού.

Πώς είναι τι είναι και αν είναι η ασφάλιση Η

απόκτηση του σωστού τύπου ασφάλισης για την επιχείρηση προμήθειας κατοικίδιων ζώων σας μπορεί να φαίνεται σαν μια ακανθώδης διαδικασία. Με τη συνεργασία με μια αξιόπιστη εταιρεία που αφιερώνει χρόνο για να εξηγήσει τις επιλογές σας και έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει ακριβή κάλυψη σε χαμηλή τιμή, το όλο θέμα απλοποιείται. Όσον αφορά την κάλυψη, δεν υπάρχει τίποτα σαν την ηρεμία που έρχεται μαζί με το να γνωρίζεις ότι έχεις βάλει τον εαυτό σου σε καλά χέρια.

Η PRIME Insurance είναι ένα έμπειρο ανεξάρτητο πρακτορείο με την τεχνογνωσία, τους πόρους και τις δυνατότητες για να βοηθήσει την επιχείρηση προμήθειας κατοικίδιων ζώων σας να αποκτήσει τον σωστό τύπο προστασίας. Με δεκάδες εξέχουσες ασφαλιστικές εταιρείες και τα προϊόντα τους στα χέρια μας, αναζητούμε το δίκτυο για να βρούμε ακριβή κάλυψη σε ικανοποιητικές τιμές. Συνεργαστείτε με την PRIME και συνεργάζεστε με τον αναγνωρισμένο ηγέτη του κλάδου στην προστασία έναντι αποζημίωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.