APKHACKED ΑΣΦΑΛΙΣΗ
0

Γιατί διαφορετικοί τύποι οχημάτων χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη κάλυψη εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων

Γιατί διαφορετικοί τύποι οχημάτων χρειάζονται πολύ συγκεκριμένη κάλυψη εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων

 Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που χειρίζεται ένα επαγγελματικό όχημα, τότε μπορεί να πιστεύετε ότι η απόκτηση της σωστής ασφάλισης είναι τόσο απλή και απλή όσο η απόκτηση “εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτου”. Ωστόσο, αυτή είναι στην πραγματικότητα μια ευρεία ταξινόμηση που φιλοξενεί πολλές δεκάδες διαφορετικούς τύπους πολιτικών.

Αν και δεν είναι τόσο απλό ως αποτέλεσμα, τα καλά νέα είναι ότι είστε σίγουροι ότι βρίσκετε πάντα μια συγκεκριμένη πολιτική που ταιριάζει με αυτό που κάνετε. Για παράδειγμα, πρέπει να λάβετε υπόψη τους διαφορετικούς κινδύνους που αντιμετωπίζετε με πολύ διαφορετικούς τύπους οχημάτων, καθώς και διαφορετικούς κινδύνους που βασίζονται σε διαφορετικούς κλάδους και υπηρεσίες που εκτελούνται.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά διαφορετικά οχήματα και βιομηχανίες για να αποδείξουμε αυτό το σημείο, ξεκινώντας από τη μη επείγουσα ιατρική μεταφορά. Πρόκειται για ειδικά εξοπλισμένα οχήματα, συνήθως φορτηγά, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις μικρά λεωφορεία, τα οποία παρέχουν βοήθεια σε άτομα που ίσως είναι ανάπηρα και δεν μπορούσαν να οδηγήσουν σε κανονικό αυτοκίνητο.

Η παροχή αυτής της υπηρεσίας προσθέτει διαφορετικούς παράγοντες κινδύνου, ο εξοπλισμός που έχει εγκατασταθεί σε αυτά τα οχήματα προσθέτει νέους κινδύνους και αλλάζει την αξία του οχήματος και ούτω καθεξής. Σίγουρα μια μη επείγουσα ιατρική μεταφορά που προσφέρει καθημερινές υπηρεσίες μεταφοράς σε δύο άτομα σε αναπηρικά καροτσάκια χρειάζεται διαφορετική πολιτική από έναν εργάτη οικοδομών με ένα φορτηγό εξοπλισμένο με τα εργαλεία του επαγγέλματός του.

Ένα άλλο ενδιαφέρον παράδειγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο αναπτυσσόμενος κόσμος των εταιρειών φορτηγών τροφίμων. Τα φορτηγά τροφίμων διαφέρουν πολύ από άλλα φορτηγά, ακόμη και από άλλα ημισχετικά φορτηγά, όπως φορτηγά παγωτού ή φορτηγά ψυγεία.

Με τα φορτηγά τροφίμων, στην πραγματικότητα προετοιμάζετε το φαγητό σε αυτό το όχημα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει εξοπλισμός μαγειρέματος, πηγές θερμότητας και ενέργειας, ανοιχτές φλόγες, μαχαίρια και οι άνθρωποι εκεί πίσω μαγειρεύουν. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος μοναδικών κινδύνων και προδιαγραφών που θα πρέπει να καλύπτουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια φορτηγών τροφίμων σε αντίθεση με ένα όχημα όπως ένα φορτηγό ή ένα φορτηγό 18 τροχών.

Φυσικά, αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα για να διευκρινιστεί το σημείο ότι όλα τα ειδικά οχήματα και οι διαφορετικοί κλάδοι αντιμετωπίζουν τους δικούς τους κινδύνους και προκλήσεις. Επομένως, η γενική εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτων ή φορτηγών είναι απλώς ένας όρος, ενώ η κάλυψη που χρειάζεστε θα προσαρμοστεί στο επάγγελμά σας.

Όταν αγοράζετε εμπορική ασφάλεια αυτοκινήτου ή φορτηγού, μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας. Συμβουλευτείτε έναν έμπειρο ασφαλιστικό πράκτορα που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που ταιριάζει ακριβώς σε εσάς, την επιχείρησή σας, όποιον τύπο οχήματος κι αν χρησιμοποιείτε και οτιδήποτε κάνετε με αυτό.

Ο John Rothschild είναι ιδιοκτήτης της ACI Insurance Services, κορυφαίος πάροχος εμπορικής ασφάλισης αυτοκινήτων στη Φλόριντα για περισσότερα από 10 χρόνια. Δουλεύοντας με περισσότερους από δώδεκα παρόχους, είναι πάντα σε θέση να βρει τον πολύ συγκεκριμένο τύπο ασφάλισης επαγγελματικών αυτοκινήτων ειδικών οχημάτων που χρειάζεται κάθε άτομο.

Η ACI έχει επεκταθεί και τώρα προσφέρει εμπορική ασφάλιση αυτοκινήτουστη Λουιζιάνα και τη Τζόρτζια, εκτός από την εξυπηρέτηση της πολιτείας της Φλόριντα. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.